آغاز طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در مشهد | کشف و ضبط احتکار ۱۰ هزار تن شکر در مشهد (یکم اسفند ۱۴۰۳) آیفون ۱۶ و ۱۳ چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (یکم اسفند ۱۴۰۳) | افت ۸ میلیونی پژو ۲۰۷ مثبت کم‌حجم بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (یکم اسفند ۱۴۰۳) چند؟ وانت آریسان با قیمت پایه در بورس کالا معامله شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت‌ها در بازار طلای مشهد رشد کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) | طلا و سکه در مشهد چند قیمت خورد؟ سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ چه‌زمانی واریز خواهد شد؟ وضعیت بازار مبل مشهد در آستانه نوروز ۱۴۰۴| مشهد قطب تولید مبلمان در کشور مبلغ جریمه‌های رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (یکم اسفند ۱۴۰۳) | جهش دوباره دلار به کانال ۹۲ هزار تومان خطر در کمین دارندگان تتر در ایران بانک مرکزی با پیش‌فروش سکه و بالانگه‌داشتن قیمت دلار، به‌دنبال تأمین نیازهای مالی آخر سال است اقتصاد داخلی، نیازمند نیرومندسازی از درون فروش خودرو‌های سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود صبر ۱۱۵ ساله کارگران برای خانه‌دارشدن ناترازی قیمت بلیت هواپیما و عدم توازن در فروش بلیت قطار‌های نوروز ۱۴۰۴ افزایش قیمت برنج ایرانی و خارجی | قیمت برنج قد کشید بررسی وضعیت بازار مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳ | بازار مسکن در خواب زمستانی مَسکن در کدام استان ارزان‌تر است؟ قیمت خرما در آستانه ماه مبارک رمضان در مشهد چند؟ (یکم اسفند ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا ویژه (اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد + جدول مذاکرات صلح اوکراین نفت را گران کرد (یکم اسفند ۱۴۰۳) جزئیات بیشتر از تعیین هزینه ۲۳.۴ میلیون تومان سبد معیشت کارگران شروط صعود بورس در ماه پایانی ۱۴۰۳ چیست؟ اسد مجید خان، دبیرکل اکو، وارد مشهد مقدس شد (یکم اسفند ۱۴۰۳) خریداران طلا از ابتدای سال ۱۴۰۳، بیشترین سود را ثبت کردند | بازدهی ۱۰۲درصدی طلای ۱۸عیار
سرخط خبرها

نگرانی متقاضیان مسکن ملی بالا گرفت | ماجرای پیامک ارسالی چیست؟

  • کد خبر: ۳۱۶۹۵۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
نگرانی متقاضیان مسکن ملی بالا گرفت | ماجرای پیامک ارسالی چیست؟
پیامک‌های شرکت عمران پرند و تعیین ضرب الاجل برای تکمیل ۵۰۰ میلیون تومان وجه تا پایان بهمن موجب نگرانی متقاضیان مسکن در پرند شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد شهبازی: پیامک‌های ارسالی شرکت عمران پرند به متقاضیان مسکن ملی، مبنی بر واریز ۵۰۰ میلیون تومان تا پایان بهمن‌ماه، نگرانی را در میان آنها برانگیخته است.

بسیاری از متقاضیان، با توجه به شرایط سخت اقتصادی و نزدیکی به پایان سال، این ضرب‌الاجل را غیرمنطقی و غیرقابل اجرا می‌دانند و خواستار تمدید مهلت هستند.

متقاضیان: توان پرداخت نداریم، فرصت بدهید

در حالی که شرکت عمران پرند بر لزوم واریز فوری آورده برای تکمیل پروژه تأکید می‌کند، متقاضیان می‌گویند توان تکمیل ۵۰۰ میلیون تومان در این بازه زمانی کوتاه را ندارند.

آنها با اشاره به مشکلات اقتصادی و هزینه‌های بالای زندگی، خواستار تمدید مهلت و در نظر گرفتن شرایط دشوار خود هستند.

یکی از متقاضیان در این خصوص می‌گوید: این چه وضعی است؟ ما از کجا ۵۰۰ میلیون تومان را تا پایان بهمن بیاوریم؟ مگر شرکت عمران از وضعیت ما خبر ندارد؟

متقاضی دیگری نیز در اعتراض به شرایط موجود می‌افزاید: ماه‌هاست که منتظر خانه‌دار شدن هستیم. حالا با این پیامک‌ها می‌خواهند ما را حذف کنند؟ این انصاف نیست.

شرکت عمران: به آورده متقاضیان نیاز داریم

در مقابل، شرکت عمران پرند ضمن تأکید بر ضرورت واریز این مبلغ، اعلام کرده است که پروژه مسکن ملی با کمبود بودجه مواجه است و برای تکمیل آن به آورده متقاضیان نیاز دارد.

یکی از مسئولان این شرکت در این خصوص اظهار داشته: پروژه مسکن ملی با کمبود بودجه رو‌به‌رو است و برای تکمیل آن، چاره‌ای جز تعیین ضرب‌الاجل نداریم.

البته شرکت عمران این شهر نیز در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر تعیین ضرب الاجل برای واریز ۵۰۰ میلیون تومان توضیحاتی ارائه کرده است، اما بررسی دقیق این توضیحات، ابهامات و تناقض‌هایی را نشان می‌دهد که نیازمند شفاف‌سازی و پاسخگویی مسئولانه از سوی این شرکت است.

شرکت عمران پرند در توضیحات خود، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را مجموع آورده متقاضیان از ابتدای پروژه تاکنون اعلام کرده و آن را مربوط به یک مرحله واریزی خاص ندانسته است. این شفاف‌سازی ظاهری، در واقع ابهام‌های دیگری را ایجاد می‌کند.

چرا که شرکت عمران در مورد تغییر ناگهانی مبلغ واریزی از ۴۰ میلیون تومان هر سه ماه (که با احتساب ۹ مرحله واریزی، مبلغی معادل ۳۶۰ میلیون تومان می‌شود) به ۱۴۰ میلیون تومان در مرحله دهم و ارسال پیامک‌های شوک‌آور به متقاضیان، سکوت کرده است. این ابهام، شائبه تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات و ناکارآمدی‌های این شرکت را تقویت می‌کند.

مدیرعامل شرکت عمران پرند، پرداخت به موقع سهم متقاضیان را برای پیشرفت پروژه‌ها و جلوگیری از افزایش هزینه‌ها ضروری دانسته و تأخیر در پرداخت را موجب اجحاف در حق سایر متقاضیان عنوان کرده است.

اما این سوال مطرح می‌شود که آیا فشار مضاعف بر قشر ضعیف که قشر هدف مسکن ملی هستند، در شرایط بد اقتصادی، راهکار مناسبی برای تسریع روند ساخت و ساز است؟ آیا شرکت عمران پرند به جای این فشارها، راهکار‌های دیگری برای تأمین مالی پروژه‌ها اندیشیده است؟ این رویکرد نشان می‌دهد که شرکت عمران، به جای یافتن راه‌حل‌های اساسی، ساده‌ترین و غیرمنطقی‌ترین گزینه یعنی فشار بر اقشار ضعیف جامعه را انتخاب کرده است.

بلاتکلیفی و نگرانی متقاضیان

در حال حاضر، متقاضیان مسکن ملی پرند در بلاتکلیفی و نگرانی به سر می‌برند. آنها نگران از دست دادن فرصت خانه‌دار شدن و حذف از پروژه هستند.

سکوت مسئولین استانی، از جمله استانداری تهران، فرمانداری رباط کریم، نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی و سایر مقامات ذیربط، بر ابهامات و نگرانی‌های موجود افزوده است.

انتظار می‌رود این مسئولان با ورود به موضوع و تشکیل جلسه‌ای با حضور نمایندگان شرکت عمران و متقاضیان، راهکاری منطقی و عادلانه برای حل این مشکل ارائه دهند و از تضییع حقوق متقاضیان و ایجاد بحران اجتماعی در آستانه سال نو جلوگیری کنند.

پیامک‌های شرکت عمران پرند و نبود شفافیت در عملکرد این شرکت، نگرانی‌های جدی برای متقاضیان مسکن ملی ایجاد کرده است.

مسئولان مربوطه باید هرچه سریع‌تر با تشکیل جلسات فوری و ارائه راهکار‌های منطقی، از تشدید این بحران جلوگیری کنند، از طرفی، رسانه‌ها باید با طرح سوالات و مطالبه‌گری، شرکت عمران را به پاسخگویی وادارند و از حقوق متقاضیان دفاع کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->